Konferera i Borås
vackraste natur

Konfererar gör du i ryggåsstugan Klintvägen 2 i Frufällan

Högst upp med storslagen utsikt över Öresjö ligger denna gediget byggda villa från tidigt 1950-tal som nu är öppen för konferenser!

Detta är mötesplatsen för den lilla gruppen.
Miljön är lugn och läget avskilt – det unika är att din grupp är den enda som finns på plats. Tonvikten ligger på mat och miljö.

Bäst lämpade är lokalerna för 10 personer. Plats finns för upp till 16 personer.
Konferensutrustningen är enkel för att den genuina ryggåsstugans karaktär ska bevaras.
Perfekt för en dagkonferens, idealisk för ett kvällssammanträde. Självklar för ett styrelsemöte då ni vill sitta helt ostörda och styra era möten utan att behöva passa exakta tider.
Du och dina gäster serveras i den gediget byggda villan som uppfördes av en av stadens postorderpionjärer. Huset placerades där utsikten är magnifik.
Konfererar gör ni i ryggåsstugan intill.

Konferensanläggningen Klintvägen 2 ligger avskilt, vilket gör att du kan ta med gäster som vill kunna vara lite anonyma, och med vilka du vill kunna samtala ifred.  Det är endast sju kilometer, alltså tio minuters väg från Stora torget i Borås, rakt norrut mot Fristad (väg 42).

Ni disponerar över två byggnader.
Vill du och dina gäster koppla av slår ni er ned i de bekväma fåtöljerna i huvudbyggnaden. De tre disponibla rummen, med biutrymmen, är ljusa och luftiga, samtliga med sin speciella karaktär. Här möts ny unik design och traditionell byggnadsstil. Naturen slösar med sin prakt, och känslan är nästan att naturen krupit in i rummen.

Konferenskostnaden för heldag är 500 kr per person (minimipris är 5.000 kr). I priset ingår lokal, lunch (oavsett val av rätt från menyn) samt förmiddags- och eftermiddagskaffe med bröd.
Både konferenslokalen i ryggåsstugan samt lokaler i stora huset ingår i kostnaden. Du och ditt sällskap kan röra er fritt mellan husen.

Konferenskostnad för halvdag är 300 kr per person (minimipris är dock 4.000 kr). I priset ingår lokal, lunch (oavsett val av rätt från menyn) samt förmiddagskaffe med bröd.
Priset för kvällskonferens är 400 kr per person (minimipris är dock 4.000 kr). Då ingår middag samt kaffe och kaka i priset. Middag serveras senast 20.30 och avslutas senast 23.00.

Vill du ha lokalen något längre än de angivna tiderna går det sannolikt att ordna, och då vanligtvis utan extra kostnad. Det bör dock avtalas vid beställningen.

I konferensstugan finns kylskåp för kalla drycker, litet kök samt vilrum, toalett och dusch. Där finns också blädderblockställning, overhead- och filmduk, wyteboard samt tillgång till Internet med mera.

För information eller en personlig visning, kontakta Anki Bengtsson 070 5851762.